Derrota important del CB Santfeliuenc a casa del CE Sant Nicolau de Sabadell (82 – 66)

0
2953

DERROTA IMPORTANT DEL c b Santfeliuenc  A CASA DEL SANT NICOLAU SABADELL  (82 – 66)

Parcials

SANT NICOLAU SABADELL          29           16           13           24

C.B. SANTFELIUENC                  17           24           12           13

Estadistiques 

Resultats del Grup 

Enfrontament directe entre els de Sabadell i Sant Feliu   en un matx vital per la classificació del Grup C-A de Lliga EBA, amb la baixa de Guirao i la de Alberto Balboa era un voler i no poder arribar.

Encara que el resultat sembli ampli i còmode per el Sant Nicolau, res més lluny de la realitat. El CB Santfeliuenc amb un equip de circumstancies,  va confirmar una vegada més que té un alt nivell de competitivitat, però va topar amb l’encert de Nil Angelats i Ewulu, sobretot, que va acabar amb valoració de 32 El primer quart va marcar quines serien les dificultats que tindria l’equip de Mario Del Campo, que tot i les baixes del 29 -17 del primers 10 minuts  van saber atacar i millorar l’encert en atac  i amb un parcial de 16 -24 arribar al descans amb un esperançador 45 – 41

Després del descans, moltes imprecisions i nervis, i marcador ajustat que donaven esperances. Al final del tercer període, 58 – 53.

En la recta final el Club de Bàsquet Santfeliuenc no va poder fer entrar la por al cos als de Sabadell. L’intercanvi de cistelles afavoria els de Sant Nicolau, en els minuts finals els locals es van distanciar, amb l’encert propi d’un equip que se sap guanyador.

Mario Del Campo que “cal felicitar al CE Sant Nicolau pel partit: han jugat millor; jugadors com Nil, Ewulu o Sobrepera han fet un molt bon partit, hem estat capaços de controlar altres individualitats, però ens ha falta rotació” “Felicitar també als nostres jugadors que estan lluitant per canviar la dinàmica de resultats”.

Amb aquest resultat el CB Santfeliuenc es cuer. La setmana vinent continuen les finals pels mariners del Mario Del Campo,  el Arenys Bàsquet, rival que no esta ni immers en aquesta aferrissada lluita per la permanència a Lliga EBA, ni en la zona d’ascens a LEB.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.