1a Catalana, fatal inici de partit (18 – 40) als 20′ sentencia el partit. (54 – 70)

0
796

Estadistiques

C.B. SANTFELIUENC A  –C.B. CIUTAT VELLA 54 – 70

Nova derrota del primer equip. Aquest dissabte l’equip de Marc  Brugué  va ensopegar contra el Ciutat Vella en el  Juan   Carlos  Navarro per 54 a 70. L’equip venia de jugar dos enfrontaments d’un alt nivell d’exigència, i després de lluitar-los durant 38 minuts de partit, van acabar amb derrota pels nostres per petits detalls en les accions finals. L’equip però  és   caracteritzava  per tenir caràcter i identitat, i aquest darrer cap de setmana no va ser així. 

Un inici de partit amb un ritme de joc molt baix i una defensa molt  permissiva  fa que els de Barcelona dominessin en totes les facetes del joc per deixar un 18 a 40 en el marcador. Els temps morts,  les  diferents rotacions i canvis de rols no van ser suficient per  connectar  el nostre equip i portar-l’h o  en el camí que ens tenien acostumats. A la  represa , les alternatives defensives van aconseguir endollar l’equip amb tensió i ritme  fins a  retallar les distàncies al 42 a 52 al final del 3r quart. Aquests 10 min del 3r quartfou l’única nota  positiva  del partit, ja que ens va poder demostrar que si volem, podem guanyar a qualsevol.
Un parcial de 0 a 7 en els dos primers minuts de l’ últim  quart va tornar a trencar el partit i tornar a mostrar l’equip que no volem ser:  atacs  d’una sola  passada , mala selecció de tir, no tancar el rebot, descuidar les esquenes, poca activitat de mans,  etc…

Unes setmanes amb moltes baixes i una dinàmica d’entrenaments complexa no va ser excusa fins ara i tampoc ho pot ser avui, ni demà. Cal tornar a  a treballar duur  en el dia a dia i creure en l’equip.

Força  Santfe !

Us animem a venir dissabte a les 17: 30h  al Prat per guanyar una  importantíssima  segona victòria que sigui el punt d’inflexió.  

Proper partit 26-10-2019 17:30

C.B. PRAT-TAXI LINE  vaC.B. SANTFELIUENC A

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.