1ª Catalana; Victòria del Santfe contra el Prat 65 – 72

0
737

Resultats i Clasificacions

El primer equip torna al camí de la victòria. Aquest dissabte l’equip de Marc Brugué ha tornat a guanyar per 65-72 (10-21; 20-17; 9-14; 26-20) al pavelló Joan Busquets després de tres partits on se’ls resistia la victòria. Els de Sant Feliu, que venien d’encaixar la segona derrota a casa va aconseguir la victòria gràcies a un partit molt seriós de tot l’equip demostrant el caràcter i la intensitat que ja van demostrar als 3 primers partits de la temporada.

El partit va començar amb el CBS pujant línies defensives i treballant a un gran ritme. Solament la falta del domini del rebot ofensiu els impedia desapegar-se al marcador, detall que, una vegada corregit i amb el domini del rebot defensiu va fer que el Santfeliuenc acabés el primer quart 10-21. Amb tot l’equip connectat a les dues parts del camp va arribar el moment dels locals d’apropar-se amb un gran quart del número 17, Jarah’me Marcus Williams que va aconseguir anotar 11 punts i va apropar al seu equip a 5 a falta de 3,4 segons per al final de la primera part. Peró després d’un temps mort els santfeliuencs van portar a terme una jugada de pissarra que va acabar amb la pilota a les mans d’Alex Almodovar que va encistellar el “buzzerbeater” des de la línia de tres per augmentar la diferència a 8 punts. A la represa, l’equip va sortir amb ganes d’augmentar la diferència i va acabar el quart amb un +13. Quan semblava que es podien escapar al marcador, va tornar a aparèixer Marcus Williams per a apropar al seu equip a punts a falta de 7 minuts. Quan més calent estava el partit va tornar a aparèixer el caràcter de l’equip amb un triple que trencava el parcial. Uns últims minuts amb els jugaders concentrats i no perdent-li la cara a l’encontre, van fer que el marcador oscil·lés entre els 10 i els 6 punts per a acabar amb un avantatge de +7 per als nostres.

Després d’unes setmanes dures per a tots els membres de l’equip, la victòria deixa un gran sabor de boca a tothom que es va apropar al Prat de Llobregat per a contribuir, d’una manera o altra, a que l’equip tornés al camí de la victòria i dona ànims i força per a continuar treballant amb l’única intenció de ser millors setmana a setmana.

Força Santfe !

Us animem a venir dissabte a les 19:00h al pavelló Juan Carlos Navarro

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.