Campionats d’Espanya, Júnior, Cadet i Infantil

0
254

El bàsquet base preferent tornarà el 7 de març
La Federació Catalana i els clubs ho van decidir ahir en una reunió telemàtica

Els clubs par­ti­ci­pants en els Cam­pi­o­nats Pre­fe­rents per als Cam­pi­o­nats d’Espa­nya varen par­ti­ci­par en una reunió telemàtica amb repre­sen­tants de la Fede­ració Cata­lana de Bas­quet­bol (FCBQ), a fi d’esta­blir les con­di­ci­ons per a un retorn efec­tiu a la com­pe­tició. Al trac­tar-se de com­pe­ti­ci­ons FEB caldrà a esta­blir unes con­di­ci­ons suple­mentàries (exclu­si­ves per aquests cam­pi­o­nats) al Pro­to­col Covid FCBQ vigent.

La 1a Jor­nada està pre­vista pel pròxim 7 de març, jun­ta­ment amb l’inici de totes les com­pe­ti­ci­ons No de Pro­moció orga­nit­za­des per l’FCBQ. El cap de set­mana següent es rei­ni­ci­a­ran la resta de cam­pi­o­nats. La pròxima set­mana es publi­ca­ran els nous calen­da­ris dels Cam­pi­o­nats d’Espanya Pre­fe­rents als grups catalans.

Els equips Preferents han treballat durant el confinament el to físic de manera telemàtica, com la resta d’equips del club, i començaràn dilluns les sessions presencials a pista amb l’objectiu d’arribar en condicions òptimes al primer partit de lliga , el pròxim dissabte dia 6 de Març

Els Equips participants del Club Bàsquet Santfeliuenc

CAMPIONAT D’ESPANYA JUNIOR MASC. PREFERENT

C.B.SANTFELIUENC A 

CAMPIONAT D’ESPANYA CADET MASC. PREFERENT

 C.B.SANTFELIUENC A 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.